ایجاد سوله مدیریت بحران در شهرداری گرگان الزامی است

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کردایجاد سوله مدیریت بحران در شهرداری گرگان الزامی است رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای اسلامی شهر گرگان بر ضرورت ایجاد سوله مدیریت بحران

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کرد

ایجاد سوله مدیریت بحران در شهرداری گرگان الزامی است

 

 

رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای اسلامی شهر گرگان بر ضرورت ایجاد سوله مدیریت بحران برای کاهش آسیب های احتمالی در حوادث غیرمترقبه برای شهرداری گرگان تاکید کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، فائزه عبداللهی در یکصد و هشتاد و سومین جلسه رسمی و علنی ضمن گرامی داشت روز آتش نشانی و خدمات ایمنی و تقدیر از فعالان این حوزه گفت:  ایجاد سوله مدیریت بحران جهت تکمیل تجهیزات و امکانات امدادی در زمان وقع حوادث غیرمترقبه و همچنین اسکان آسیب دیدگان در مواقع اضطراری و در شرایط بحرانی از جمله نیازهایی است که شهرداری گرگان باید به آن بپردازد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر گرگان در ادامه همچنین با بیان اینکه آتش نشانان همواره قشر محبوب مردم می باشند، اظهار داشت: تامین امکانات و تجهیزات مناسب و به اندازه کافی برای آتش نشان نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

عبداللهی در ادامه همچنین در نظر گرفتن تمهیدات ویژه برای خدمات رسانی به بافت تاریخی و مناطق صعب العبور در مواقع بحران و حوادث را مورد تاکید قرار داد و گفت: خریداری تجهیزات مناسب برای این مناطق به ویژه بافت تاریخی که تردد ماشین آالات به راحتی امکان پذیر نیست و نصب شیرآلات ویژه برای مواقع اضطراری نیز از جمله موضوعاتی است که در راستای کاهش آسیب های ناشی از حوادث غیرمترقبه باید در نظر گرفته شود.

رئیس کمیسون اداری و مالی شورای اسلامی شهر گرگان همچنین با اشاره به افزایش پرسنل آتش نشانی بر اساس آزمون استخدامی انجام شده در سال جاری اظهار داشت: خرید تجهیزات، لباس ایمنی برای پرسنل از اولویت هایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

مهران کاظم نژاد عضو شورای اسلامی شهر گرگان نیز در این خصوص ضمن قددرانی از اقدامات ازنده سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ضرورت تشکیل اکیپ های موتور شورا به منظور سرعت خدمات دهی در محورهای پرترافیک را مورد تاکید قرار داد.

مهندس محمدابراهیم جرجانی رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان نیز بر ضرورت تامین لباس ایمن برای حفظ سلامت آتش نشانان تاکید کرد.


منبع محتوا | @13e7f91f

محتوای مشابه

نظرات شما