ایجاد پارک چهار هکتاری گرگان در هیات دولت پیگیری می شود
ایجاد پارک چهار هکتاری گرگان در هیات دولت پیگیری می شود مهندس سیدمحمد مرتضوی رئیس شورای اسلامی شهر گرگان از پیگیری مصوبه شورا پیرامون توافق شهرداری با سازمان جهاد کشاورزی در خصوص احداث پارک چهار
ایجاد پارک چهار هکتاری گرگان در هیات دولت پیگیری می شود
مهندس سیدمحمد مرتضوی رئیس شورای اسلامی شهر گرگان از پیگیری مصوبه شورا پیرامون توافق شهرداری با سازمان جهاد کشاورزی در خصوص احداث پارک چهار هکتاری در خیابان شهید بهشتی خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، مهندس مرتضوی با اشاره به اینکه بر اساس این مصوبه، شهرداری در قبال چهار هکتار زمینی که از جهاد کشاورزی می گیرد، ساختمانی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع برای آنها احداث خواهد کرد، گفت: بر اساس گزارش رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تمام مدارک لازم به وزارتخانه ارسال و در آنجا تأیید شده است و این مصوبه به زودی به هیئت دولت ارسال خواهد شد تا مجوز کمیسیون لوایح را اخذ نماید.
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان ضمن قدردانی از همراهی و پیگیری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اظهار امیدواری کرد که با تسریع روند اداری این مصوبه در هیات دولت و کمیسیون مربوطه به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه اثر گذار در توسعه سرانه فضای سبز عمومی باشیم.
منبع محتوا | @1ca6f0b7
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد...
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد در دویست و چهل و ششمین...
بیشتر بخوانید
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای ش...
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای شهر گرگان انتخاب شدند در ...
بیشتر بخوانید
ترکیب کمیسیون های هفت گانه شورای اسلامی ...
در دویست و چهل و یکمین جلسه رسمی، غیر علنی و علنی شورای شهر گرگان، روئ...
بیشتر بخوانید
ترکیب عضویت اعضای شورای اسلامی شهر در کم...
عضویت اعضای شورای اسلامی شهر گرگان در کمیسیون ها و کمیته ها ی داخل شو...
بیشتر بخوانید
نظرات شما