بازارچه های موقت سوغات و صنایع دستی گرگان تا پایان سال راه اندازی می شود

✅ رئیس شورای اسلامی شهر گرگان و رئیس کمیسیون بانوان از پیگیری راه اندازی بازارچه های موقت سوغات، صنایع دستی و مشاغل خانگی بانوان تا پایان سال جاری خبر داد. ✅ به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی





✅ رئیس شورای اسلامی شهر گرگان و رئیس کمیسیون بانوان از پیگیری راه اندازی بازارچه های موقت سوغات، صنایع دستی و مشاغل خانگی بانوان تا پایان سال جاری خبر داد.

✅ به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، فائزه عبداللهی در هشتمین جلسه کمیسیون بانوان که با حضور مدیران شهرداری و جمعی از نمایندگان خیریه های فعال در موضوعات مربوط به بانوان برگزار شده بود، گفت: پیگیری راه اندازی بازارچه های موقت خوداشتغالی برای بانوان در سه منطقه شهرداری و در گام بعدی آن ایجاد بازارچه های دائمی مشاغل خانگی بانوان در دستور کار کمیسیون بانوان شورای شهر قرار دارد.

✅ وی با اشاره به اینکه این موضوع طی چندین جلسه کمیسیون بانوان در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: تا زمانی که این موضوع به صورت نهایی اجرایی نشود، مراحل پیگیری آن در کمیسیون بانوان ادامه خواهد داشت.

✅ رئیس کمیسیون بانوان با تاکید بر اهمیت ایجاد این بازارچه ها در حمایت از بانوان بی سرپرست و بدسرپرست و تاثیرگذاری این بازارچه ها در عرضه محصولات مورد نیاز شهروندان با قیمت مناسب در سطح شهر، اظهار داشت: کاربردی بودن محصولات ارایه شده در بازارچه ها، توجه به تولید صنایع دستی پرکاربرد و حمایت و ارایه آموزش های مورد نیاز در این خصوص، عرضه محصولات خوراکی سالم و ارگانیک و حمایت از محصولات بومی از جمله پیشنهادات ارایه شده در این جلسه بود.

✅ عبداللهی با بیان اینکه خیریه های فعال بانوان برای همکاری در راه اندازی این بازارچه ها اعلام آمادگی کرده اند، اظهار داشت: در حال حاضر مکان یابی مناسب برای راه اندازی بازارچه های موقت با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی و سازمان سیما و منظر شهری در حال پیگیری می باشد که مقرر شد این موضوع و مکان های پیشنهادی در جلسه آتی با حضور کارشناسان نهادهای مرتبط مورد بررسی قرار بگیرد.

✅ رئیس شورای اسلامی شهر گرگان داشتن ضمانت اجرایی و متولی برای پیگیری امور مربوط به راه اندازی این بازارچه ها را یکی از دغدغه های مطرح شده از سوی فعالان حوزه بانوان مطرح و خاطر نشان کرد: در این خصوص مقرر شد دبیرخانه بازارچه خود اشتغالی در کنار کمیسیون بانوان شورای شهر تشکیل و امور مربوط به این موضوع را پیگیری نماید همچنین مقرر شا این بازارچه ها با نظارت سازمان های زیربط توسط خیریه ها، سمن ها به خصوص انجمن زنان بازرگان و فروشندگان اداره شود.


منبع محتوا | @f41e0a67

محتوای مشابه

نظرات شما