بازدید کمیسیون خدمات شهری از سایت پسماند

بازدید کمیسیون خدمات شهری از سایت پسماند در پانزدهمین جلسه کمیسیون خدمات، سیما، منظر و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست حجت مقسم از فرآیند بازیافت زباله و تولید کمپوست سایت غربی، کارخانه

 

بازدید کمیسیون خدمات شهری از سایت پسماند
در پانزدهمین جلسه کمیسیون خدمات، سیما، منظر و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست حجت مقسم از فرآیند بازیافت زباله و تولید کمپوست سایت غربی، کارخانه پردازش و تولید کمپوست سازمان پسماند بازدید شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، این بازدید با حضور ناصرگرزین عضوشورا، مدیرخدمات شهری شهرداری، مسئول سایت زون غربی سازمان مدیریت پسماند(سایت آق قلا)، مسئول آموزش وپژوهش سازمان پسماند، و نمایندگانی از پلیس پیشگیری ناجا استان، اداره حفاظت محیط زیست گرگان، اداره کل امور اتباع خارجی استانداری و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در محل کارخانه پردازش و تولید کمپوست سازمان پسماند واقع در سایت آق قلا برگزار شد.
حجت مقسم یکی از اهداف این بازدید را مطالعه، بازنگری و اصلاحاتی در روند جمع آوری زباله از مبدا تا بازیافت در کارخانه و در جهت تسریع امور مرتبط با شهروندان و حل مشکلات زیست محیطی عنوان کرد.
ناصرگرزین با اشاره به فرایند بازیافت زباله گفت: با این اتفاق خوب که توسط سازمان مدیریت پسماند برای استان اتفاق می افتد بخشی از دغدغه شهروندان در بحث زباله و مشکلات زیست محیطی از بین رفته است.
رشیدی نماینده سازمان مدیریت پسماند نیز به توضیح مراحل و فرآیند خط تفکیک و پردازش زباله، جداسازی مواد تر از خشک تا استحصال کود کمپوست گرانوله ارگانیک جهت مرتفع نمودن نیاز اراضی کشاورزی استان پرداخت و اظهار داشت: بی خطر سازی زباله با روش های علمی مقبول دنیا و کمپوست سازی از اقدامات مثبتی است که در این فرایند انجام می شود.
وی در ادامه به دریافت و بی خطرسازی پسماندهای پزشکی و بیمارستانی در این سایت به روشهای علمی، آهک پاشی و دفن آن اشاره کرد و افزود: بررسی طرح ها و تکنولوژی های روز دنیا در موضوع زباله سوزی و تولید انرژی از برنامه هایی است که سازمان پسماند در حال مطالعه جهت اجرای آن می باشد.

 

 

 

 


منبع محتوا | @a75c01f2

محتوای مشابه

نظرات شما