شورای اسلامی شهر گرگان

بافت تاریخی گرگان ظرفیت رونق بخشی به صنعت گردشگری را دارد

بافت تاریخی گرگان ظرفیت رونق بخشی به صنعت گردشگری را داردسخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان بر ضرورت سرمایه گذاری در بافت تاریخی به منظور اجرای طرح های گردشگری و احیای این بافت با الگوپذیری از شهرهای موفق

بافت تاریخی گرگان ظرفیت رونق بخشی به صنعت گردشگری را دارد

سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان بر ضرورت سرمایه گذاری در بافت تاریخی به منظور اجرای طرح های گردشگری و احیای این بافت با الگوپذیری از شهرهای موفق در این حوزه تاکید کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، حسین ربیعی با اشاره به بازدید اعضای شورای اسلامی شهر گرگان از تجربیات موفق شهر یزد در بافت تاریخی و جذب گردشگر در این حوزه، گفت: بافت‌های تاریخی امروزه اهمیت بسیار زیادی در صنعت گردشگری دارند و در صورت توجه و برنامه‌ریزی مناسب می‌توانند در توسعه صنعت گردشگری و توریسم بسیار موثر باشد.

مهندس ربیعی رمز موفقیت شهر یزد را همکاری بسیار خوب مسئولین ادارات زیربط از جمله میراث فرهنگی، مسکن و شهرسازی، شهرداری و شورای شهر عنوان و از همراهی مهندس کریمی مدیر کل میراث فرهنگی استان، مهندس مهری معاونت مسکن و شهرسازی، مهندس حاج محمدعلی معاونت عمرانی و مهندس نجار مسئول شهرسازی منطقه 2 و دیگر همراهان در بازدید شهر یزد قدردانی کرد.

این عضو شورای اسلامی شهر گرگان با بیان اینکه هدف از این سفر کوتاه استفاده از تجربیات مسئولان شهر یزد در احیاء و نوسازی بافت تاریخی آن می باشد، اظهار داشت: در این سفر نشست هایی با شهردار یزد، شهردار بافت تاریخی و کارشناسان میراث فرهنگی برگزار شد که طی آن مسئولان شهر یزد از در اختیار قراردادن تجربیات خود برای رونق بافت تاریخی گرگان اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: شهر یزد به عنوان یک نمونه موفق توانسته است سالانه به واسطه بافت‌های تاریخی خود هزاران گردشگر جذب کرده و مشاغل بسیاری در حوزه گردشگری به وجود آورد.

مهندس ربیعی با بیان اینکه در صورت توجه به ظرفیت غنی بافت های تاریخی گرگان و جلوگیری از تخریب آنها و ترمیم و ساماندهی این بافت‌ها می‌توان زمینه را برای جذب گردشگر و رونق صنعت گردشگری به وجود آورد، اظهار داشت: به واسطه وجود همین بافت های تاریخی ارزشمند مشاغل بسیاری با حضور گردشگران می توان ایجاد کرد و گامی مهمی برای کاهش بیکاری که مهمترین معضل امروز جامعه است، برداشت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان در ادامه با اشاره به اینکه احیای بناهای بافت تاریخی یزد از حدود ۲۰ سال پیش با تغییر کاربری برخی بناهای تاریخی به هتل‌های سنتی، رستوران‌ها و حتی بناهای اداری که قابلیت استقرار در چنین بناهایی را داشت، آغاز شد، خاطر نشان کرد: جذب سرمایه گذار در بخش گردشگری، به مشوق ها و تسهیلاتی نیاز دارد که پیش زمینه آن فراهم بودن بستر توسعه شهر است از این رو نقش شهرداری در این مهم پررنگ و حیاتی است.

مهندس ربیعی در پایان اظهار امیدواری کرد که مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر با تقویت مشارکت مردمی و بخش خصوصی گام های اساسی در احیا و مرمت ابنیه تاریخی و فرصت های گردشگری بردارند تا شاهد تحولات اساسی در بهره گیری از ظرفیت غنی بافت تاریخی گرگان و جذب گردشگر در این حوزه باشیم.

 

 


منبع محتوا | @8d569a7e

محتوای مشابه

نظرات شما