بررسی بودجه سازمان فرهنگی، ورزشی، اجتماعی شهرداری آغاز شد

بررسی بودجه سازمان فرهنگی، ورزشی، اجتماعی شهرداری آغاز شدرئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان از بررسی بودجه پیشنهادی سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری گرگان طی هفتاد و

بررسی بودجه سازمان فرهنگی، ورزشی، اجتماعی شهرداری آغاز شد

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان از بررسی بودجه پیشنهادی سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری گرگان طی هفتاد و چهارمین جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، ناصر گرزین با اعلام این خبر گفت: بودجه پیشنهادی سال 98 سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری مبلغ نه میلیارد و 300 میلیون تومان پیش بینی شده است که این مبلغ در بودجه سال 97 مبلغ هشت میلیارد و صد میلیون تومان بوده است.

وی با بیان اینکه در این جلسه پیشنهاد شده است بودجه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری از اهم تفکیک شود، اظهار داشت: در این جلسه همچنین موضوع تلویزیون شهری و بهره برداری مناسب از آن مورد تاکید قرار گرفت.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه خاطر نشان کرد: نصب تصاویر شهدا در سال 98 در سطح معابر شهری و اختصاص بودجه ای مناسب به این موضوع نیز از موارد پیشنهادی در این جلسه بود.

گرزین ادامه داد: حمایت از خانه های فرهنگ و فعالیت های آموزشی، اجتماعی و فرهنگی آنها قطعاً می تواند اثرات مطلوبی در کارایی بهتر خانه های فرهنگ داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: مقرر شد موارد پیشنهادی در ردیف های بودجه سال 98 سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری در جلسات آتی این کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.


منبع محتوا | @86543fca

محتوای مشابه

نظرات شما