بررسی روند اجرای پروژه شهربازی گرگان در نشست شورای شهر با مدیران قرارگاه خاتمالانبیا
یکصد و پنجاه و دومین جلسه کمیسیون گردشگری، سرمایهگذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست علیاکبر بصیرنیا، با حضور مدیران مرکزی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا برگزار و مسائل مرتبط با روند اجرای پروژه شهربازی گرگان بررسی شد.
در این نشست، آخرین وضعیت اجرای پروژه شهربازی گرگان، نحوه تامین منابع مالی و مسایل مرتبط با واگذاری املاک غیرنقدی شهرداری به عنوان بخشی از منابع پروژه مورد بررسی قرار گرفت.
مدیران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اشاره به برخی مشکلات موجود در مسیر تامین منابع و انتقال املاک، بر ضرورت تعیین تکلیف سریعتر املاک و رفع موانع حقوقی و کارشناسی تاکید کردند.
در ادامه، اعضای کمیسیون گردشگری، سرمایه گذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان نیز بر حمایت از روند اجرای پروژه و ضرورت تعامل و توافق میان شهرداری و قرارگاه خاتم الانبیا برای رفع موانع موجود تاکید کردند.
همچنین مقرر شد موضوعات مرتبط با ارزیابی و قیمت گذاری املاک و مطالبات پیمانکار، با هماهنگی شهرداری و قرارگاه بررسی و نتیجه برای تصمیم گیری نهایی به شورای اسلامی شهر ارایه شود.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
بررسی سه لایحه دوفوریت شهربازی هزارپیچ د...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، جلسه کمیسیون گردشگری، سرم...
بیشتر بخوانید
بررسی آخرین وضعیت پروژه دهکده گردشگری هز...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، یکصد و سی و دومین جلسه کم...
بیشتر بخوانید
بررسی میدانی وضعیت دهکده هزارپیچ و آبشار...
یکصد و چهلمین برنامه کمیسیون گردشگری، سرمایه گذاری و بافت تاریخی شورای...
بیشتر بخوانید
بازسازی بافت تاریخی گرگان و ساماندهی دست...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، در این جلسه، شهردار بافت ...
بیشتر بخوانید
آغاز عملیات اجرایی کفسازی بازار میدان ع...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، اعضای کمیسیون گردشگری و ب...
بیشتر بخوانید
نظرات شما