بهره گیری از توان علمی دانشگاه ها در توسعه شهر و حفظ محیط زیست
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کردبهره گیری از توان علمی دانشگاه ها در توسعه شهر و حفظ محیط زیسترئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان در
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کرد
بهره گیری از توان علمی دانشگاه ها در توسعه شهر و حفظ محیط زیست
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان در هفتادهمین جلسه این کمیسیون که بحث و بررسی درخصوص اثرگذاری موضوعات فرهنگی و اجتماعی بر محیط زیست را در دستو کار داشت، بر ضرورت بهره گیری از توان علمی دانشگاه ها و بکارگیری رساله های دانشگاهی در حوزه مدیریت شهری و حفظ محیط زیست تاکید کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، ناصر گرزین استفاده از ظرفیت های علمی هر شهر را بسیار مهم دانست و با تاکید بر ضرورت حمایت شورای شهر از توانمندی ها و ذخایر علمی، همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری را عامل مهم جلوگیری از آسیب های وارده به محیط زیست برشمرد.
وی افزود: استفاده از نتایج تحقیقات و مطالعات به روز دانشگاهی و تلفیق آن با دستاوردهای تجربی و به کار گیری آنها در حل مشکلات و مسایل مدیریتی اجرایی و بهره برداری در طرح های زیست محیطی می تواند در پیشرفت و تکامل این حوزه مهم بسیار کارگشا باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان خاطر نشان کرد: بهره گیری از توان فکری و مشورتی دانشگاه ها می تواند یکی از راهکارهای مؤثر برای رفع دغدغه مدیران در انجام وظایف محوله باشد و ایجاد کمیته های مشورتی و اتاق های فکر، باعث خلق فرصتهای نوین خواهد شد.
در این جلسه همچنین دکتر هاشمی مدیر مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به ارائه گزارشی از فعالیت ها و عملکرد این مرکز پرداخت و بر ضرورت حمایت این مرکز از ایده های ارائه شده شهروندان و بررسی توسط متخصصین جهت کابردی کردن آن و ارزیابی فضای کسب و کار تاکید کرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه منابع طبیعی در ادامه پیشنهاد حمایت شورا از رساله ها و پایان نامه های مرتبط که می تواند نتایج کاربردی و علمی داشته باشد را را خواستار شد و سرمایه گذاری در پژوهش های کاربردی، تهیه طرح جامع فضای سبز شهر گرگان ، طرح جمع آوری آبهای سطحی، استفاده از توان علمی دانشگاه، تعاملات بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری و پیشنهاد تشکیل هسته رشد در دانشگاه با همکاری شورای شهر با هدف توسعه پایدار را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این جلسه از دکتر پارسا خو و مظفر رحیمی مخترعین حوزه فضای سبز و عمران گرگان تجلیل بعمل آمد.
منبع محتوا | @f3f1d190
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد...
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد در دویست و چهل و ششمین...
بیشتر بخوانید
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای ش...
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای شهر گرگان انتخاب شدند در ...
بیشتر بخوانید
ترکیب کمیسیون های هفت گانه شورای اسلامی ...
در دویست و چهل و یکمین جلسه رسمی، غیر علنی و علنی شورای شهر گرگان، روئ...
بیشتر بخوانید
ترکیب عضویت اعضای شورای اسلامی شهر در کم...
عضویت اعضای شورای اسلامی شهر گرگان در کمیسیون ها و کمیته ها ی داخل شو...
بیشتر بخوانید
نظرات شما