بودجه بسکتبال شهرداری گرگان افزایش یافت

بودجه بسکتبال شهرداری گرگان افزایش یافتدر یکصد و هشتاد و نهمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر گرگان لایحه متمم بودجه سال 98 سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان در راستای افزایش بودجه تیم

بودجه بسکتبال شهرداری گرگان افزایش یافت

در یکصد و هشتاد و  نهمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر گرگان لایحه متمم بودجه سال 98 سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان در راستای افزایش بودجه تیم بسکتبال شهرداری مصوب شد.

 به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان،  حمیدرضا آقاملائی رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: این لایحه  در راستای حمایت از تیم بسکتبال شهرداری گرگان برای فصل جدید در دستور کار قرار گرفت و با حمایت و رای اکثریت آرا به تصویب رسید.

آقاملائـی با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه تیم بسکتبال شهرداری گرگان دارای ظرفیت های بالقوه زیادی است و هواداران پرشور آن الگوی مناسبی برای دیگر تیمها در کشور می باشند، افزود: بر اساس لایحه متمم بودجه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان اعتباری معادل ۲۵ میلیارد ریال به اعتبارات منظور شده قبلی برای این تیم افزوده شد و بودجه بسکتبال شهرداری گرگان به رقمی معادل ۵۰ میلیارد ریال رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر گرگان ادامه داد:  این تیم برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیازمند حمایت همه جابنه می باشد و درخشش بیشتر تیم محبوب و مردمی بسکتبال شهر گرگان مستلزم حمایت بیشتر مدیران استانی و شهرستان می باشد.

 

 


منبع محتوا | @d406f81e

محتوای مشابه

نظرات شما