تذکر رئیس شورای اسلامی شهر گرگان نسبت به برخورد فیزیکی ماموران سد معبر
در راستای حضور تعدادی از شهروندان در دویست و چهلمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر گرگان که نسبت به برخورد ماموران سد معبر معترض بودند، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان پیگیری و برخورد با عاملان موضوع را مورد تاکید قرار داد.
در راستای حضور تعدادی از شهروندان در دویست و چهلمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر گرگان که نسبت به برخورد ماموران سد معبر معترض بودند، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان پیگیری و برخورد با عاملان موضوع را مورد تاکید قرار داد.
حمیدرضا آقاملائی در این خصوص طی برگزاری نشستی با معاون خدمات شهری شهرداری و مدیران مربوطه با بیان اینکه ماموران سدمعبر حق برخورد فیزیکی با شهروندان را ندارند و برای جلوگیری از این موارد باید کلاسهای آموزشی و توجیهی برای نیروهای مربوطه برگزار شود، اظهار داشت: وقوع چنین حوادث تلخی در شان شهروندان و شهر گرگان نیست و بارها بر اینکه نکته تاکید داشته ام که نباید تذکر ماموران سد معبر به دستفروشان به درگیری فیزیکی برسد و باید با دید احترام با یکدیگر صحبت کنیم.
در این نشست مقرر شد معاونت خدمات شهری ضمن پیگیری و برخورد با عاملان حادثه اقدامات لازم نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی و توجیهی در این خصوص را معمول نمایند.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
جمعآوری پل هوایی میدان ولیعصر گرگان به...
صفرعلی پایینمحلی، رییس شورای اسلامی شهر گرگان از جمع آوری سازه فلزی و ...
بیشتر بخوانید
تخفیف عوارض و حمایت مالی از ورزشکاران در...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، بر اساس لایحه دو فوریتی ا...
بیشتر بخوانید
تمرکز بودجه ۱۴۰۵ شهرداری گرگان بر بهرهو...
خزانه دار شورای اسلامی شهر گرگان با تشریح مهمترین ویژگیهای بودجه پنج...
بیشتر بخوانید
برگزاری نشست کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، در این نشست، راهکارهای اج...
بیشتر بخوانید
نطق پیش از دستور حمیدرضا آقاملائی در صحن...
در سیصد و بیست و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر گرگان، حمیدرضا آقام...
بیشتر بخوانید
نظرات شما