توسعه ورزش های همگانی در محلات تاکید شد

اعضای شورای اسلامی شهر گرگان با حضور در دفتر مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی بر توسعه ورزش های همگانی در سطح محلات تاکید کردند. به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای

 

اعضای شورای اسلامی شهر گرگان با حضور در دفتر مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی بر توسعه ورزش های همگانی در سطح محلات تاکید کردند.

 


به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، اعضای شورا در این نشست توسعه زیر ساخت های پیاده روی و پیاده راه ها، دوچرخه سواری، حمایت از بسکتبال و ورزش های همگانی را از اولویت های مدیریت شهری برشمردند و بر ضرورت حضور بخش خصوصی در ورزش از جمله تیم داری و ساخت مجموعه های ورزشی، تعامل مناسب ورزش و جوانان با مدیریت شهری در بحث حمایت از ورزشکاران و توسعه ورزش همگانی در محلات تاکید کردند.
اعضای شورای اسلامی شهر گرگان همچنین توسعه ورزش های صبحگاهی در محلات را از دیگر برنامه های در حال اجرای مدیریت شهری عنوان کردند و از اعلام آمادگی این مجموعه برای همکاری در بحث برنامه های ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خبر دادند.
برزمینی مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان و تربتی نژاد رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گرگان نیز در این نشست ضمن قدردانی از تعامل و حمایت خوب شورای شهر و شهرداری در بحث ورزش و جوانان بر ضرورت تقویت تعامل دوجانبه در این حوزه تاکید کردند.
در این نشست سید محمد مرتضوی رئیس، ناصر گرزین نائب رئیس، سعید رحیمی سخنگو، رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی و رئیس کمیته اجتماعی ، حمیدرضا آقاملائی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و مهران کاظم نژاد رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر گرگان حضور داشتند.


منبع محتوا | @7899ec4f

محتوای مشابه

نظرات شما