جمعآوری و ساماندهی ۴۱ نفر از معتادین متجاهر شهر گرگان
در اجرای مرحله چهاردهم از طرح تعداد ۴۱ معتاد متجاهر از سطح شهر گرگان جمعآوری که پس از غربالگری تعداد ۳۵ نفر از آقایان به مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد توسکستان انتقال داده شدند. در ضمن ۶ نفر از افراد جمعآوری شده تجاهر آنها محرز نشد و به تشخیص پزشک معتمد آزاد شدند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، در اجرای ۱۴ مرحله از طرح مذکور در سال ۱۴۰۴ تعداد ۵۵۸ معتاد متجاهر از سطح شهر گرگان جمع آوری شد که از این تعداد ۴۶۵ نفر به مرکز ماده ۱۵و ۱۶ جهت بازپروری منتقل شدند.
هدف اصلی از اجرای این طرح، کاهش حضور معتادان متجاهر در سطح شهر و ارایه خدمات حمایتی مستمر و فراهم سازی مسیر خروج پایدار از چرخه اعتیاد و کارتن خوابی در سطح معابر شهری است.
لازم به یادآوری است این طرح با همکاری دادگستری، بهزیستی دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی (پلیس مبارزه با مواد مخدر) و شهرداری گرگان به عنوان دستگاه همکار طبق برنامه اعلامی از سوی دادستانی اجرا میشود.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
نام دو کوچه در گرگان به نام شهدای جنگ رم...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، صفرعلی پایین محلی، رییس ش...
بیشتر بخوانید
ملاقات عمومی رئیس شورای اسلامی شهر گرگان...
رییس شورای اسلامی شهر گرگان در این ملاقات با تاکید بر لزوم پاسخگویی، ر...
بیشتر بخوانید
مراسم تقدیر از زحمتکشان حملونقل عمومی ش...
این آیین به همت سازمان حمل و نقل شهرداری گرگان و با همکاری سازمان فرهن...
بیشتر بخوانید
حضور اعضای شورای اسلامی شهر گرگان در هما...
همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت شهدای پنج آذر و روز ...
بیشتر بخوانید
شهربانوی زندگی؛ آیین تجلیل از بانوان شاغ...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، این آیین روز چهارشنبه ۲۶ ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما