خواسته های شهری شهروندان کوی استرآبادی بررسی شد
رئیس کمیسیون سیما، منظر و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان از بازدید و بررسی مشکلات شهروندان کوی استرآبادی در یکصد و هجدهمین جلسه این کمیسیون خبر داد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر
رئیس کمیسیون سیما، منظر و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان از بازدید و بررسی مشکلات شهروندان کوی استرآبادی در یکصد و هجدهمین جلسه این کمیسیون خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، دکتر محمدابراهیم جرجانی گفت: تقاضای دیواره سازی برخی از نقاط رودخانه، واگذاری یک قطه زمین در ضلع غربی رودخانه جهت امور فرهنگی و ورزشی محله با هماهنگی های مربوطه، پیگیری مشکلات جوی آب و روکش آسفالت در برخی کوچه ها وتقاضای همسطح سازی پیاده روی استرابادی 10 بخشی از خواسته های مطرح شده نماینده شهروندان کوی استرآبادی در این بازدید بود.
وی افزود: همچنین تامین روشنایی طرفین رودخانه، نصب نرده در حاشیه رودخانه به جهت حفظ امنیت و تامین روشنایی جنب پل فلزی نیز بخش دیگری از خواسته های مطرح شده در این بازدید بود که مقرر شد موارد مطرح شده توسط واحدهای مرتبط شهرداری مورد پیگیری قرار بگیرد.
رئیس کمیسیون سیما، منظر و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان همچنین با اشاره به نامه شهروندان کوی قلعه حسن مبنی بر پیگیری موضوعات مطرح شده در بازدید از این محله، خاطر نشان کرد: مقرر شد طی مکاتبه ای از زحمات شهردار و مجموعه همکاران در پیگیری موارد و نیازهای شهروندان قلعه حسن قدردانی شود.
منبع محتوا | @90958e58
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد...
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد در دویست و چهل و ششمین...
بیشتر بخوانید
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای ش...
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای شهر گرگان انتخاب شدند در ...
بیشتر بخوانید
ترکیب کمیسیون های هفت گانه شورای اسلامی ...
در دویست و چهل و یکمین جلسه رسمی، غیر علنی و علنی شورای شهر گرگان، روئ...
بیشتر بخوانید
ترکیب عضویت اعضای شورای اسلامی شهر در کم...
عضویت اعضای شورای اسلامی شهر گرگان در کمیسیون ها و کمیته ها ی داخل شو...
بیشتر بخوانید
نظرات شما