در قراردادها با بیمه ها رضایت کارکنان شهرداری و شهروندان لحاظ گردد
رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای شهردر قراردادها با بیمه ها رضایت کارکنان شهرداری و شهروندان لحاظ گرددرئیس کمیسیون اداری و مالی شورای اسلامی شهر گرگان طی یکصد و پنجاهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی
رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای شهر
در قراردادها با بیمه ها رضایت کارکنان شهرداری و شهروندان لحاظ گردد
رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای اسلامی شهر گرگان طی یکصد و پنجاهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر بر ضرورت لحاظ شدن میزان رضایتمندی کارکنان شهرداری و شهروندان آسیب دیده در انعقاد قراردادهای جدید بیمه ای تاکید کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، مهندس حسین ربیعی گفت: با توجه به اتمام زمان بیمه شهروندی و بیمه حواث و مسئولیت و بیمه درمانی پرسنل شهرداری و اعلام جدید جهت انتخاب نهاد بیمه گر نیاز است که شهرداری برای این موضوع و انتخاب بیمه گر جدید به آیتم های مختلف توجه کند.
وی افزود: شهرداری نباید تنها به مبلغ قرارداد توجه داشته باشد بلکه رضایت مندی و خصوصا عملکرد بیمه ها در سال های گذشته در انجام به موقع تعهدات خود را بررسی کند.
این عضو شورای اسلامی شهر گرگان نظرسنجی از پرسنل شهرداری و مردم در رابطه با عملکرد بیمه گرهای مختلف در سال های قبل را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: در انتخاب بیمه گر جدید شهرداری باید میزان رضایت مندی مردم و پرسنل را در کنار هزینه های آن در نظر داشته باشد.
منبع محتوا | @70308373
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
چشم انداز توسـعه ورزش هـای هـمگانی در مح...
چشم انداز توسـعه ورزش هـای هـمگانی در محـلات شهـر گـرگـان بررسی شد رئ...
بیشتر بخوانید
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار...
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار قرار می گیرد در یکصد و...
بیشتر بخوانید
ضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در النگدر...
رئیس کمیسیون توسعه و عمران تاکید کردضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در ...
بیشتر بخوانید
تولید مجموعه های تلویزیونی در بافت تاریخ...
در نشست بهروز افخمی با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر گرگان مطرح شد تو...
بیشتر بخوانید
نظرات شما