راه اندازی دیوان محاسبات شهری در اجلاس روسای شوراهای کلانشهرها پیشنهاد شد
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان دبیر کمیسیون حقوقی روسای شوراهای کلانشهرها شدراه اندازی دیوان محاسبات شهری در اجلاس روسای شوراهای کلانشهرها پیشنهاد شددر شصت و چهارمین نشست مجمع مشورتی روسای شوراهای
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان دبیر کمیسیون حقوقی روسای شوراهای کلانشهرها شد
راه اندازی دیوان محاسبات شهری در اجلاس روسای شوراهای کلانشهرها پیشنهاد شد
در شصت و چهارمین نشست مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلان شهرها و مراکز استانها که در کرمانشاه برگزار شد، انتخاب هیئت رئیسه کمیسیونهای چهار گانه و تخصصی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، در این اجلاس حمیدرضا آقاملائی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان دبیر کمیسیون حقوقی و اقتصادی مجمع روسای شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانهای کشور شد.
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان در یکصد و نود و ششمین جلسه رسمی و علنی شورا با اشاره به برگزاری این اجلاس، گفت: مجمع روسای شوراهای اسلامی کلان شهر ها و مراکز استان ها دارای کمیسیون های تخصصی 4 گانه از جمله (کمیسیون حمل و نقل و خدمات شهری، کمیسیون فرهنگی و شهر هوشمند، کمیسیون عمران و شهر سازی و کمیسیون حقوق و اقتصادی) می باشد.
آقاملائی افزود: دراین مجمع بررسی موضوعاتی از جمله تشکیل دیوان محاسبات شهری، موضوعات مربوط به افزایش قیمت بنزین، مباحث مربوط به ذیحسابی شهرداری ها، حسابرسی ها در شهرداری ها ، بودجه ریزی و عدم وحدت رویه در نظام بودجه ریزی و تنظیم نظامات اداری، مالی و محاسباتی و مالی در بین کلان شهر ها مطرح شد.
سعید رحیمی، رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر گرگان نیز در گزارش خود از شصت و چهارمین اجلاس مشورتی روسای شوراهای کلانشهرها و مراکز استان ها که در کرمانشاه برگزار شد از ازائه پیشنهاد راه اندازی دیوان محاسبات شهری در این اجلاس خبر داد.
وی افزود: یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در این اجلاس، تحقق تشکیل دیوان محاسبات شهری برای حداکثر سازی اثر بخشی شان و ساز و کارهای نظارتی شوراهای اسلامی شهر ها و روستاها و عملکرد های عمومی شهرداران و دهیاران در حوزه مالی و محاسباتی و مدیریتی تاکید شد.
علی اصغر یوسفی نائب رئیس کمیسیون حقوقی مجمع روسای شوراهای کلانشهرها و مراکز استان ها در سال گذشته و از دیگر اعضای حاضر در این مجمع نیز با بیان اینکه هدف از شکلگیری این مجمع مشورتی در کشور بیان موضوعهای مهم کلان و محلی، انتقال و تبادل تجربیات شوراها و مدیریت شهری و پیگیری انجام تعهدات سایر نهادها در قبال حوزه مدیریت شهری می باشد، اظهار داشت: یکی دیگر از مباحث مهم در این اجلاس \"تحقق حقوق شهروندی در کلانشهرها و مراکز استانها\" و \"تعامل شوراها و شهرداریها\" بود.
منبع محتوا | @06fda465
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد...
خواهر خواندگی گرگان و گوانگجو قطعی شد در دویست و چهل و ششمین...
بیشتر بخوانید
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای ش...
هئیت رئیسه سال چهارم این دوره از شورای شهر گرگان انتخاب شدند در ...
بیشتر بخوانید
ترکیب کمیسیون های هفت گانه شورای اسلامی ...
در دویست و چهل و یکمین جلسه رسمی، غیر علنی و علنی شورای شهر گرگان، روئ...
بیشتر بخوانید
ترکیب عضویت اعضای شورای اسلامی شهر در کم...
عضویت اعضای شورای اسلامی شهر گرگان در کمیسیون ها و کمیته ها ی داخل شو...
بیشتر بخوانید
نظرات شما