رویداد استارتاپی در حوزه گردشگری تا پایان سال برگزار می شود
رویداد استارتاپی در حوزه گردشگری تا پایان سال برگزار می شود در یازدهمین جلسه کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست علی اکبر بصیرنیا که با حضور جمعی از مدیران هتل ها و دفاتر
رویداد استارتاپی در حوزه گردشگری تا پایان سال برگزار می شود
در یازدهمین جلسه کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست علی اکبر بصیرنیا که با حضور جمعی از مدیران هتل ها و دفاتر خدمات مسافرتی برگزار شد، استفاده از ظرفیت جامعه هتل داران در توسعه گردشگری، برگزاری جشنواره پاییز هزار رنگ و رویداد استارتاپی با موضوع گردشگری با همکاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، بصیرنیا در این جلسه از برگزاری رویداد استارتاپی در حوزه گردشگری تا پایان سال خبر داد و گفت: این رویداد با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان، اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان، جامعه هتل داران، خانه مطبوعات و سازمان فضای مجازی بسیج استان برگزار خواهد شد.
در این جلسه همچنین اعمال تخفیف های ویژه از سوی هتل ها و دفاتر خدمات مسافرتی در ایام برگزاری جشنواره پاییز هزار رنگ و در جهت جذب گردشگران و تهیه سند جامع گردشگری مورد تاکید قرار گرفت.
منبع محتوا | @570d3cce
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
ضرورت تسریع در تهیه طرح جامع گردشگری...
رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کردضرو...
بیشتر بخوانید
پویش آموزشی شهر گرگان برای حمایت از دانش...
پویش آموزشی شهر گرگان برای حمایت از دانش آموزان بی بضاعت در...
بیشتر بخوانید
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار...
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار قرار می گیرد در یکصد و...
بیشتر بخوانید
ضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در النگدر...
رئیس کمیسیون توسعه و عمران تاکید کردضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما