شورای اسلامی شهر گرگان

ساماندهی اسکان مسافران مستقر در بلوار ناهارخوارن بررسی شد

در دومین جلسه کمیسیون گردشگری و بافت تاریخیساماندهی اسکان مسافران مستقر در بلوار ناهارخوارن بررسی شد رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان از بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل

در دومین جلسه کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی

ساماندهی اسکان مسافران مستقر در بلوار ناهارخوارن بررسی شد

 رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان از بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل گردشگـری شهـر گرگان و بررسی چگونگـی اسکان مسافـران مستقر در پیـاده روهای بلـوار ناهارخوران طی دومین جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، حمیدرضا آقاملایی در این جلسه با اشاره به اینکه امروزه بخش اعظم کشورهای بسیاری در دنیا از مسیر گردشگری تأمین می شود، گفت: کشورهایی هستند که ازمنابع طبیعی خدادای کمتری هستند اما با اجرای پروژه های گردشگری شرایط اقتصادی و اجتماعی مثبتی دارند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان با بیان اینکه گرگان با زیبایی های طبیعی و بافت تاریخی خود از ظرفیت و پتانسیل خوبی در حوزه گردشگری برخوردار است و باید شرایط را برای حضور بیشتر مسافران و گردشگران مهیا کنیم، افزود: اسکان مسافران در پیاده روهای بلوار ناهارخوران که خطرات جدی را هم به همراه دارد باید با بررسی و راهنمایی و معرفی مسافران به اقامتگاه ها مورد پیگیری قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان همچنین با تاکید بر اینکه بافت تاریخی گرگان شرایط بسیار خوبی نسبت به دیگر شهرها دارد، اظهار داشت: این هویت فرهنگی و تاریخی باید حفظ شود و با ایجاد زیرساخت و احیاء آن می توان مبنع درآمدی مناسبی برای شهر گرگان تامین کرد.

در ادامه این نشست مهندس میرسید مشاورکمیسیون گردشگری یکی از علت های گرایش مسافران جهت اسکان در بلوار ناهارخوران را بحث هزینه و استفاده از جنگل و لذت از آن مطرح کرد و گفت: با ایجاد و معرفی اقامتگاه های ارزان قیمت می توان تا حدودی این مشکل را رفع نمود.

مهندس مرتضوی رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل شهری و معماری و شهرسازی و بازآفرینی شهری شورای اسلامی شهر گرگان نیز با بیان اینکه شهر گرگان فرصت های خوبی در زمینه بافت تاریخی دارد و شهرداری و مدیریت شهری احتیاج به منابع درآمدی دارد تا در این موضوع ورود پیدا کند، اظهار داشت: تشکیل این کمیسیون فرصت خوبی است چرا که اعضای کمیسیون همگی افراد صاحب نظر می باشند و از طرفی اسکان مسافران در خیابان ها خطر جدی می باشد چرا که از نظر ارتفاع فاصله ای بین پیاده رو و خیابان وجود ندارد.

این عضو شورای شهر گرگان ادامه داد: پیاده رو محل عبور عابر است و نمی توان برای آن کاربری دیگری در نظر گرفت شاید در گذشته زمین هایی در اطراف بلوار ناهارخوران بود که مکان های خوبی جهت اسکان مسافرین محسوب می شد اما در شرایط کنونی اقداماتی که شهرداری باید انجام دهد شناسایی زمین هایی برای این منظور می باشد.

مهندس کاظم نژاد عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان نیز در این خصوص خاطر نشان کرد: برای اسکان مسافران باید مکان های جایگزین در نظر گرفته شود و برای سال آینده این موضوع باید ساماندهی گردد و  می توان با احداث پارک مسافر در ورودی شهر تا حدودی این مشکل را برطرف نمود .

احمدی کارشناس گردشگری در این خصوص استفاده پارک ملت، پارک بانوان و هزارپیچ با ایجاد امکانات رفاهی را برای اسکان مسافران پیشنهاد کرد.

مهندس تجری معاونت گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان نیز در این جلسه گفت: با ایجاد تفاهم نامه بین اداره کل میراث و شهرداری با یک کار مشترک اتفاق خوبی خواهد افتاد، چادرهای مسافران در محور ناهارخوران نیاز به تصمیم گیری جدی دارد، اقامتگاهها و خانه های مسافر بسیاری در محور ناهارخوران داریم که هزینه آن بسیار کم می باشد و ما باید با برنامه ریزی های لازم مسافران را به این بخش هدایت کنیم .  

سعید رحیمی رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی، حقوقی و پاسخگویی به شکایات شورای اسلامی شهر گرگان نیز با بیان اینکه اسکان مسافران در بلوار ناهارخوران باید ریشه یابی شود، گفت: شهر گرگان دارای جاذبه های طبیعی بسیار زیادی است که باید در این کمیسیون بصورت تخصصی این موضوع بررسی شودو بحث سکونتگاه بومگردی در محور هزارپیچ و النگدره با ساخت کلبه های جنگلی می تواند در جذب گردشگر تأثیر مثبتی داشته باشد .

حسینی کارشناس حوزه گردشگری نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: در شهر گرگان جاذبه هایی مثل هزارپیچ که همانند بام لاهیجان می باشد و قلعه خندان که می تواند همانند کوه سنگی باشد اما امکانات رفاهی مناسبی برای مسافرین در این مکان ها تعریف نشده است و با ایجاد مدیریت یکپارچه شهری می توان در حوزه گردشگری پیشرفت داشت.

وی افزود: در بافت تاریخی استحکام و امنیت لازم وجود ندارد که با برنامه ریزی صحیح و مشارکت های اجتماعی، آموزش و منابع مالی می توان نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کرد ..

در ادامه آقاملائی رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی پیشنهاد کرد تیمی جهت تهیه و تنظیم پرسشنامه با موضوع علت و انگیزه مسافران از برپا کردن چادر در محور ناهارخوران این موضوع را بررسی کنند تا علت شناسایی و درصد رفع مشکل برآیم.

در پایان این نشست مهندس عماالدین مدیر بافت تاریخی شهرداری گرگان از تهیه نقشه ویژه تاریخی در حوزه بافت تاریخی، عقد قرارداد با مشاور جهت احیاء بافت تاریخی، مرمت خانه دارویی، تهیه طرح مرکز محله سرچشمه ، طرح ساماندهی خیابان پاسرو، بازدید و رفع خطر بافت تاریخی، طرح جداره میدان شهرداری و ساماندهی منظر خیابان خمینی که در دست مطالعه است، خبر داد.

 


منبع محتوا | @e033047b

محتوای مشابه

نظرات شما