فصل الخطاب اجرای تله کابین ، قانون است
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان در سیصد و ششمین جلسه رسمی و علنی با اشاره به حواشی ایجاد شده در بحث اجرای تله کابین گفت: این پروژه مراحل کارشناسی را گذرانده و مجوزهای لازم را اخذ نموده است بنابراین
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان در سیصد و ششمین جلسه رسمی و علنی با اشاره به حواشی ایجاد شده در بحث اجرای تله کابین گفت: این پروژه مراحل کارشناسی را گذرانده و مجوزهای لازم را اخذ نموده است بنابراین بازبینی مجدد آن خلاف قانون می باشد و شورای عالی معماری و شهرسازی باید مصوبه اجرای تله کابین را هرچه سریعتر ابلاغ نماید.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، سید محمد مرتضوی با بیان اینکه اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری نیز دغدغه های محیط زیست و قطع درختان در جنگل های هیرکانی را دارند، افزود: اقدامات و بررسی های کارشناسی این پروژه در شورای عالی جنگل، محیط زیست، شورای عالی ترافیک و شورای عالی معماری و شهرسازی انجام شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان ضمن قدردانی از حساسیت های زیست محیطی اظهار امیدواری کرد این حساسیت ها برای اجرای طرح های گردشگری در سطح کشور و استان های هم جوار به طور یکسان وجود داشته باشد و مسسیر توسعه گردشگری و اقتصادی استان گلستان همانگونه که مورد توجه در سایر استان های همجوار قرار گرفته است، فراهم و میسر گردد.
شهردار گرگان نیز در این خصوص گفت: طرح تله کابین گرگان دو بار در شورای عالی معماری و شهرسازی مجوزهای لازم را اخذ نمود و مشکلی در رابطه با ابلاغ این مصوبه وجود ندارد.
دکتر دادبود افزود: فصل الخطاب موافقین و مخالفین اجرای این پروژه قانون است و ما به صورت جدی پیگیر فراهم نمودن مقدمات کلنگ زنی تله کابین هستیم.
منبع محتوا | @1c54a123
محتوای مشابه
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
ضرورت تسریع در تهیه طرح جامع گردشگری...
رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کردضرو...
بیشتر بخوانید
پویش آموزشی شهر گرگان برای حمایت از دانش...
پویش آموزشی شهر گرگان برای حمایت از دانش آموزان بی بضاعت در...
بیشتر بخوانید
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار...
رفع نقایص پیاده راه النگدره در دستور کار قرار می گیرد در یکصد و...
بیشتر بخوانید
ضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در النگدر...
رئیس کمیسیون توسعه و عمران تاکید کردضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما