مشکلات کوی انجیراب گرگان بررسی شد
در هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون خدمات شهریمشکلات کوی انجیراب گرگان بررسی شدرئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان از بررسی مسائل و مشکلات عمرانی و نیازهای کوی انجیراب طی
در هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون خدمات شهری
مشکلات کوی انجیراب گرگان بررسی شد
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان از بررسی مسائل و مشکلات عمرانی و نیازهای کوی انجیراب طی هشتاد و یکمین جلسه این کمیسیون خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر گرگان، مهندس جرجانی با اشاره به اینکه این جلسه با حضور نمایندگان کوی انجیراب، مسئول واحد عمران شهرداری منطقه دو و مسئولین خدمات شهری شهرداری مناطق برگزار شد، گفت: بهره برداری بهینه و مطلوب از تپه راهنمایی، رسیدگی به پارک احداثی که محلی برای اراذل و اوباش شده است، مشکل آب آشامیدنی، ساخت و ساز غیرمجاز و آسفالت برخی از کوچه ها از جمله مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان اهالی انجیراب در این جلسه بود.
وی افزود: اختصاص دو دستگاه اتوبوس برای دانش آموزان محله انجیراب، لایروبی رودخانه و دیواره سازی آن و جلب مشارکت خیرین برای اجرای پروژه های مورد نیاز در این محله از جمله دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان همچنین با اشاره به فعالیت دفتر تسهیل گیری محله انجیراب گفت: این دفاتر ظرفیتهای محله و توانمندیهای ساکنان محله و همچنین نقاط ضعف و ایراد و اشکالات موجود در محلات را شناسایی کرده و با کمک نهادهای مردمی که در محلات تشکیل میشود در جهت حمایت از ساکنان محل گام بر میدارد.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه تفاهم نامه فی مابین دفاتر تسهیل گیری و خانه های فرهنگ در انجیراب منعقده شده که بر اساس آن مقرر گردید موضوعات ورزشی و فرهنگی و اجتماعی این محله مورد بررسی قرار گرفته و نسبت به توسعه این فعالیت ها اقدام شود.
مهندس جرجانی خاطر نشان کرد: همچنین در این جلسه موضوع ساخت و ساز غیرمجاز در محله انجیراب بحث و بررسی و مقرر شد جهت قوانین ساخت و ساز به شهروندان کوی انجیراب اطلاع رسانی شود و همچنین با همکاری دفتر تسهیل گری کوی انجیراب کارگاه های حقوقی برای شهروندان با مشارکت کمیسیون حقوقی شورای شهر برگزار شود.
منبع محتوا | @928582db
محتوای مشابه
مشکلات اهالی کوی انجیراب بررسی شد...
مشکلات اهالی کوی انجیراب بررسی شد طی یکصدمین جلسه کمیسیون خدمات شهری،...
بیشتر بخوانید
ایجاد سازمان مستقل زیباسازی از ضرورت های...
در یکصد و سیزدهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری پیشنهاد شد ایجاد سازمان...
بیشتر بخوانید
شرایط حضور مقتدرانه تیم بسکتبال شهرداری ...
شرایط حضور مقتدرانه تیم بسکتبال شهرداری گرگان در رقابت های لیگ برتر بر...
بیشتر بخوانید
تولید مجموعه های تلویزیونی در بافت تاریخ...
در نشست بهروز افخمی با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر گرگان مطرح شد تو...
بیشتر بخوانید
ضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در النگدر...
رئیس کمیسیون توسعه و عمران تاکید کردضرورت تامین ایمنی عابرین پیاده در ...
بیشتر بخوانید
نظرات شما