کمیسیون فرهنگی گرگان تحول دیجیتال در محلات را با محوریت هوش مصنوعی بررسی کرد

یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر گرگان به ریاست سیدغلامرضا موسوی با محوریت آینده‌نگری در فعالیت‌های فرهنگی محلات و نقش هوش مصنوعی در برنامه‌های شهری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست سیدغلامرضا موسوی در تالار جلسات شورا برگزار شد.
در این نشست، موضوع آینده نگری در فعالیت‌های فرهنگی محلات با تاکید بر بهره گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین به عنوان رویکردی نوین در مدیریت فرهنگی شهری مطرح و بررسی شد.
اعضا بر ضرورت توسعه فعالیت‌های فرهنگی مبتنی بر ابزارهای هوشمند، احیای روایت‌ها و هویت‌های ملی و محلی، گسترش سواد فناوری در حوزه فرهنگ، تشکیل کارگروه تخصصی برای مطالعه و برنامه ریزی طرح‌های فرهنگی فناورانه، و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه خانه‌های فرهنگ با محوریت خلاقیت، نوآوری و تحول دیجیتال تاکید کردند.
در ادامه جلسه، به مناسبت میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، از مقام والای مادران و بانوان فرهیخته و فعال در عرصه‌های هنری، علمی، اجتماعی و فرهنگی تقدیر شد.
در بخش پایانی نیز مصوبات کمیته فنی نام گذاری برای تعیین نام معابر و اماکن شهری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این موارد برای تصمیم گیری نهایی به صحن علنی شورا ارسال شود.


منبع محتوا |

محتوای مشابه

نظرات شما