تجری: مدیریت شهری گرگان باید با تکیه بر تجربه پیشکسوتان به جایگاه واقعی خود بازگردد
رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر گرگان با گرامیداشت یاد اعضای فقید شورا و شهدای خدمت، بر ضرورت بهرهگیری از تجربه مدیران و اعضای ادوار گذشته تأکید کرد و گفت: امروز مدیریت شهری گرگان حاصل مکتب و تجربیات پیشکسوتانی است که سالها برای اعتلای این شهر تلاش کردند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، ابوالفضل تجری رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر گرگان در نشست اعضای فعلی و ادوار شورای شهر، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام شهدا و اعضای فقید شورا اظهار کرد: مرحومان حاج حبیب الله رشدی، حاج قاسم محمدی و دکتر شریف از جمله افرادی بودند که سالها برای ارتقای شهر گرگان تلاش کردند و خدمات آنان در حافظه مدیریت شهری ماندگار خواهد بود. وی با اشاره به حضور پیشکسوتان شورا در این نشست افزود: بسیار ارزشمند است که امروز افرادی که سالها برای این شهر زحمت کشیده اند، شاهد ادامه مسیر خدمت توسط شاگردان و نیروهایتربیت شده همان مکتب هستند.
تجری با تقدیر از عملکرد مدیریت شهری گرگان گفت: مهندس طاهری از جمله مدیرانی است که سالها در کنار بزرگان مدیریت شهری تجربه کسب کرده و امروز مسیولیت هدایت شهر را برعهده دارد تا گرگان دوباره به جایگاه واقعی خود بازگردد.
وی همچنین از تلاشهای مدیران و اعضای ادوار گذشته شورا از جمله حاج ابراهیم کریمی و ابراهیم جرجانی تقدیر کرد و افزود: امروز اگر در سطح شهر حرکت کنیم، مردم در حوزه کارشناسی عملکرد شهرداری و شورا را قابل قبول میدانند و این حاصل استمرار تجربه، تخصص و تلاش جمعی در مدیریت شهری است.
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و بازرسی شورای شهر گرگان در بخش دیگری از سخنان خود به بیان خاطراتی از توصیههای اعضای باسابقه شورا پرداخت و گفت: مرحوم حاج قاسم محمدی همیشه تاکید داشت که عضو شورا باید بدون واسطه پیگیر مشکلات مردم باشد و آنها را در پیچ و خم اداری گرفتار نکند.
وی ادامه داد: حاج علی کلاتی نیز معتقد بود رمز موفقیت یک عضو شورا، حضور مستمر در اتاق کار و در دسترس بودن برای مردم است؛ توصیه هایی که همواره تلاش کردم در دوران مسیولیتم به آنها عمل کنم.
تجری با اشاره به برخی خاطرات و چالشهای دوران ورود خود به شورا خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این بوده که خدمت به مردم با نیت خالصانه و برای رضای الهی انجام شود و امیدواریم آنچه انجام داده ایم، در مسیر خیر و صلاح شهر و مردم گرگان ثبت شود.
منبع محتوا |
محتوای مشابه
شورا بر شفافیت و ساماندهی نیروهای شهردار...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، محمدرضا عجم با اشاره به ک...
بیشتر بخوانید
برگزاری یکصد و بیست و یکمین جلسه کمیته ف...
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر گرگان، در این نشست اولویتهای نا...
بیشتر بخوانید
پیشنهادهای ترافیکی کاظمنژاد برای کاهش ب...
مهران کاظم نژاد، عضو شورای شهر گرگان، در جلسه بررسی بودجه ۱۴۰۵، پیشنها...
بیشتر بخوانید
تمرکز بودجه ۱۴۰۵ شهرداری گرگان بر بهرهو...
خزانه دار شورای اسلامی شهر گرگان با تشریح مهمترین ویژگیهای بودجه پنج...
بیشتر بخوانید
نطق پیش از دستور حمیدرضا آقاملائی در صحن...
در سیصد و بیست و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر گرگان، حمیدرضا آقام...
بیشتر بخوانید
نظرات شما